top of page

tuotteet ja palvelut

Tanssinopetus
TanssinTahti2020-04026_2syv%C3%A4tty_edi

"Se, miten Elisa innostuu asioista tarttuu myös itseen. Elisa kuuntelee, neuvoo, ideoi, ohjaa, nauraa ja aidosti iloitsee onnistumisista!

Elisan tapaamisen jälkeen jää aina hyvä fiilis!"

Yksityistuntilainen

tanssinopetus

viikkotunnit

Elisan viikkotunnit tanssitaan Tanssikoulu Tanssin Tahdissa, jossa Elisa on opettanut jo kohta 10 vuoden ajan. Katso tuntien aikataulu TanssinTahdin sivuilta ja hyppää mukaan!

yksityistunnit

Yksityistunnille tullaan monesta eri syystä. Ehkä yleisin syy on tarve oppia tanssimaan jonkun tulevan juhlan tai tapahtuman vuoksi. Häät, syntymäpäivät, muu itselle merkityksellinen tapahtuma, jossa tanssi on läsnä. Muita syitä voi olla halu viettää aikaa oman puolison kanssa yhteisen harrastuksen merkeissä, oppia tanssin ensi askeleet rauhassa omassa tahdissa ilman häiriötekijöitä, syventää jotain jo opittua tai vaan tulla tanssimaan ja unohtaa hetkeksi kaikki muu - sukeltaa toviksi tanssikuplaan.

Elisan opetusfilosofia on hyvin asiakaslähtöinen, jokainen oppilas otetaan vastaan yksilönä ja persoonana. Tunneilla tehdään asioita, joita asiakas toivoo ja tarvitsee sekä mietitään aina yhdessä millaista tanssipolkua ollaan rakentamassa ja kulkemassa.

Yksityistunnit tai pienelle ryhmälle räätälöidyt tunnit ovat tehokas tapa oppia juuri itselle tärkeitä asioita.

Tuntien sisältö, kesto ja ajankohta sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä.

Esimerkkejä:

"Selviydyn häätanssista" 1x45min 45€

"Yleisisvistävä tanssitaito juhliin ja tilaisuuksiin" 3x45min 135€

"Pidempi vierailu paritanssin maailmaan" 10x45min 400€

Hinnat sisältävät Alv 24%

Koulutus

koulutus

kiddie jam

Kiddie Jam on lasten tanssinopetuksen pedagoginen konsepti, jonka kautta koulutetaan varhaiskasvatuksen, alakoulujen ja tanssinopetuksen tai liikunnan parissa toimivia tahoja ja henkilöitä pitämään onnistuneita tanssituokioita alle kouluikäisille ja alkuopetuksessa oleville lapsille.

Kiddiejamin pohjimmaisena ajatuksena on tuoda eri tanssilajien ominaispiirteet sisällyttävää opetusta lastentanssin kentälle luovuutta ja tanssin riemua unohtamatta. Lajien ominaispiirteitä ovat mm. opetuskulttuuriin liittyvät asiat, lajinomainen kehonmuoto ja tanssillinen liike, lajinomaiset askelikot ja liikkeet sekä lajille tyypillisen musiikin käyttäminen. Näiden asioiden avulla lapselle annetaan mahdollisuus tutustua erilaisiin tanssilajiperheisiin ja saada kokemuksia monenlaisesta tanssista.

Lue lisää KiddieJamista: https://www.tanssintahti.com/koulutus/

hulluna humppaa

Hulluna Humppaa tanssikasvatusprojekti on muuttumassa Hurmaavaa Humppaa -hankkeeksi. Tavoite on kuitenkin entinen, eli projektin kautta pyritään viemään paritanssia yläkoulu- ja lukioikäisten opetukseen. Vastuukouluttajana toimii Elisa Ahonen.

Lue lisää hankkeesta: https://www.tanssintahti.com/koulutus/

TanssinTahti2020-04175_2.png
Hyvinvointi
TanssinTahti2020-04698syv%C3%A4tty4_2_ed

"Elisa on helposti lähestyttävä, positiivinen ja aidosti läsnä.

 

Elämän Ilossa
Elisa huomioi ryhmän ja yksilön hienosti sekä loi omalla olemuksellaan ilmapiirin, jossa oli hyvä olla. Ja mitä kokemuksia Elisa meille keksi tarjota! Se oli hieno jakso!

On helppo olla, vaikka välillä puhutaan vakavasti ilman nauruakin."

Elämän Ilolainen

hyvinvointi

Tanssi kohottaa kuntoa yhtä hyvin kuin mikä tahansa liikunta, jossa hiki tulee pintaan ja syke nousee. Terveysliikunnasta käy 1-3 kertaa viikossa toistuva 20-60 minuutin kestoinen tanssihetki. Lisäksi tanssi vahvistaa lihasten kuntoa, harjaannuttaa tasapainoa ja kehonhallintaa, kehittää reaktiokykyä ja se toimiikin erinomaisena keinona kehittää ja ylläpitää fyysistä kuntoa ja ennaltaehkäistä monia sairauksia. 

Tanssin on tutkitusti osoitettu ehkäisevän ja lieventävän mm. monia muita liikuntalajeja paremmin erilaisten aivoja rappeuttavien sairauksien oireita. Alla muutamia esimerkkejä toteuttaa hyvinvointia tanssin kautta ja muutama artikkeli tutkituista tanssin hyvinvointivaikutuksista:

Aivoterveys-lehden artikkeli: "Tanssi hoitaa aivoterveyttä"

ET-lehden artikkeli: "Miten paljon tanssi kohottaa kuntoa? 13 faktaa tanssin terveyshyödyistä"

elämänilo

Elisa on hyödyntänyt Sosionomi osaamistaan yhdistämällä sitä tanssinopettajan osaamiseen ja kulkenut rinnalla yhden huikean ryhmän kanssa Elämän Iloa etsimässä. Ryhmän tarkoitus oli auttaa osallistujia löytämään omasta elämästään niitä voimavaroja, jotka tuovat iloa ja auttavat jaksamaan sekä voimaan hyvin. Mitään valmista sapluunaa osallistujille ei ollut, vaan ryhmäläisten kanssa etsittiin jokaiselle parhaat ratkaisut omasta näkökulmasta. Tanssi kuului tavalla tai toisella kaikkien ryhmäläisten toiveisiin, mutta tutustuimme myös muihin hyvinvointia lisääviin elämän osa-alueisiin; ravintoon, kehon hyvinvointiin, mielen virkistymiseen jne.

 

Nämä ryhmät myös yhteistyössä Tanssin Tahdin kanssa. Lue lisää viimeisen ryhmän matkasta tästä ja laita viestiä jos kiinnostuit. Uusia ryhmiä starttaa heti kun porukka on kasassa.

Lue lisää Elämänilo-ryhmistä: https://www.tanssintahti.com/elaman-iloinen-matka/

TYHY-PÄIVÄT

Kaipaa sinun työyhteisösi hyvinvointia? Kurkkaa Yrityksille-kohdasta lisätietoja ja inspiraatiota tai ota yhteyttä!

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuudet

Oli kyseessä sitten häät, syntymäpäivät teemalla tai ilman, polttarit tai mikä tahansa muu merkittävä tapahtuma tai juhla, tanssi piristää aina.

 

Olen ollut tanssittamassa vieraita häissä, aikuisten ja lasten syntymäpäivillä, polttareissa puistossa, mökin terassilla, järven rannassa, leikkipuistossa, rantasaunalla onpa yhdet treffitkin järjestetty tanssisalissa niin, että aktiviteetti oli tanssinopettelu.

 

Suosittelen sinulle TANSSIA mikäli mieli jumittaa ja kaipaat valoa elämääsi, haluat oppia liikkumaan hyvän musiikin tahdissa tai toivot että oppisit uuden upean taidon. Tanssin oppiminen parantaa itsetuntoasi, saa sinut voimaan paremmin, opettaa sinut tuntemaan kehoasi, virkistää mieltäsi.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tai teidän näköinen tilaisuus!

ElisaTeema1.png
ElisaTeema3.png
ElisaTeema2.png
TanssinTahti2020-04419.png

verkkokurssit

Kaikki palvelut koulutuksista perinteiseen tanssinopetukseen onnistuvat myös etänä verkon välityksellä, eli välimatkoista tanssit eivät jää kiinni.

Kysy rohkeasti lisää!

 

Elisa on myös Tanssi OnLine -verkkokursseilla opettamassa paritanssia, kehonhuoltoa ja vetämässä Humppis-tanssiliikuntatuokioita.

Tästä pääset TanssiOnline -verkkokursseille!

Verkkokurssit
Yrityksille

YRITYKSILLE

 

Työhyvinvointi on tämän päivän tärkeimpiä asioita joita työnantaja voi työntekijöilleen tarjota. Hyvinvoiva työyhteisö on tuottava ja tehokas. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, millaista yritysyhteistyö- ja työhyvinvointipäiviä on jo toteutettu. Löytyisikö täältä teille juuri sopiva konsepti vai heräsikö aivan omanlainen idea? Ota yhteyttä, niin jatketaan suunnittelua yhdessä!

”Toteutin Elisan kanssa Leppäkoskelle pitkäjänteisen toimintatapojen uudistamisprojektin. Siinä yksilön tanssin oppimista sovellettiin työtapojen uudistamiseen erinomaisin tuloksin!

 

Elisan kyky motivoida ja saada kaikki ihmiset mukaan oppimiseen oli keskiössä muutoksessa! Elisa hahmotti loistavasti asiakkaani ja minun toiveet!”

Seniorikonsultti Vesa Klinge
Hunajalaituri Oy

TanssinTahti2020-04039_edited.png

Tanssii tilintarkastajien kanssa

Pirkanmaalainen yritys päätti päättää tilikauden hieman eri tavalla. Kun virallinen osuus tuli päätökseen, oli vuorossa heille perinteinen aktiviteetti, joka tilaajan toiveesta pitää aina päättyä pieneen kisaan. Tilaaja otti yhteyttä ja kysyi, onnistuuko tanssi tällaisessa yhteydessä. Ja tietenkin onnistuu. Koko päivä toteutettiin kylpylähotellissa, jossa oli tilat ja mahdollisuudet kaikkiin aktivitteetteihin ilman erillisiä siirtymiä paikasta toiseen.

Osallistujat saivat tanssia harrastaneet parit, joiden kanssa harjoiteltiin foksin perusteita. Opettelun jälkeen alkoikin sitten kisa: Tanssii Tilintarkastajien Kanssa (heidän oma TTK) Parit pisteyttivät kunkin osallistujan tanssin, ei taidon vaan tunnelman ja fiiliksen mukaan. Kenen kanssa oli rennoin, mukavin, hauskin, mieleenpainuvin jne. kokemus ja tämän mukaan sai antaa pisteet. Suurien juhlallisuuksien jälkeen julistettu voittaja sai ansaitsemansa kunnian ja suuren arvosteuksen kollegoiltaan. Ilta jatkui ruuan ja tanssien merkeissä, kun hotellin tanssiravintolan tanssit alkoivat. Asiakkaan kanssa oli sovittu, että opettaja yhdessä tanssivien parien kanssa jää alkuiltaan tansseihin, jotta myös asiakkaat pääsevät tanssi-illan alkuun.

Kaikki tanssii ja juhlii 100-vuotiasta yritystään

Eräs Pirkanmaalainen keskisuuri yritys tanssitti koko henkilökuntansa ja järjesti päälle juhlavuoden kunniaksi tanssit. Kaikki lähti siitä, että johtoryhmä tuotiin yrityskonsultin johdattelemana tanssikurssille. Osallistujille järjestettiin jo tanssia harrastavat parit kurssin ajaksi, jotta oppiminen olisi hedelmällisempää ja mielekkäämpää. Tällöin osallistujien ei tarvinnut kuin keskittyä omaan oppimiseensa. 

 

Johtoryhmän positiivisen tanssikokemuksen saattelemana tanssinopetusta ostettiin koko henkilökunnalle. Kaksi erillistä päivää, joihin henkilökunta kutsuttiin oman puolison kanssa ja lapsille järjestettiin ohjattua toimintaa tanssikurssin ajaks. Kaikki huipentui juhlavuoden tansseihin, missä koko henkilökunta pääsi yhdessä juhlimaan pyöreitä täyttävää työyhteisöään tanssin merkeissä.

Teemallinen tyhy-päivä

Erilaisia teemallisia työhyvinvoiti päiviä ja hetkiä on järjestetty monella eri teemalla. Esimerkiksi rivitanssit, 20-luku ja charleston, 90-luvun hiphop meiningit jne. Kaikki teemalliset tyhypäivät suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä pukeutumisesta, musiikeista ja oheis ohjelmastaan lähtien yhdenmukaiseksi.

Tanssi osana työhyvinvointi päivää tai muuta asiakastilaisuutta

Tanssia voi tilata myös osaksi yrityksen tai yhteisön tyhy päivää. Esimerkiksi 45min tehokas tanssitunti ennen saunaa ja illallista on kiva yhteinen aktiviteetti. Asiakkaan kanssa yhdessä mietitään myös tähän sopiva laji, useimmiten ollaan päädytty yksin tanssittaviin helppoihin kokonaisuuksiin, missä syke nousee, hiki virtaa ja hymy on herkässä.

 

Tanssi voi myös olla erottamassa virallisen ja epävirallisen osuuden mistä tahansa asiakastilaisuudesta. Eräässä tilaisuudessa virallisen osuuden päätteeksi oli suunniteltu lyhyenkö paritanssin opetus. Tätä seurasi ruokailu ja levytanssit. Ja koska opetus oli alla, kukaan ei jättänyt tanssimahdollisuutta käyttämättä. Toisilleen entuudestaan tuntemattomat ihmiset pääsivät loppuillan aikana rennosti tutustumaan toisiinsa tanssin varjolla ja uusia ystävyys- sekä asiakassuhteita syntyi kuin huomaamatta.

Tanssi kohottaa kuntoa yhtä hyvin kuin mikä tahansa liikunta, jossa hiki tulee pintaan ja syke nousee. Terveysliikunnasta käy 1-3 kertaa viikossa toistuva 20-60min kestoinen tanssihetki. Lisäksi tanssi vahvistaa lihasten kuntoa, harjaannuttaa tasapainoa ja kehonhallintaa, kehittää reaktiokykyä ja se toimiikin erinomaisena keinona kehittää ja ylläpitää fyysistä kuntoa ja ennaltaehkäistä monia sairauksia. 

Lue ET-lehden artikkeli tanssin hyvinvointivaikutuksista: "Miten paljon tanssi kohottaa kuntoa? 13 faktaa tanssin terveyshyödyistä"

bottom of page